10. Novembra 2022.

Ceca Ražanatović “isprozivala” Sašu Popovića i dobila neočekivani odgovor

Big Portal

Ceca Ražnatović i Saša Popović, gostujući u emisiji “Zvezde granda specijal” imali su polemiku oko novca, odnosno ko je od njih dvoje bogatiji.

Folk zvezda, upitala je Sašu do kada misli da privređuje, jer kako je navela, slaže milione i smatra da mu nije potrebno više para.

– Pošto ti još radiš, gradiš, stvaraš, milione slažeš, je l’ ti veruješ u reinkarnaciju, hoćeš ponovo da se rodiš, pa da otkopaš te pare? Ne razumem, šta će ti više? – rekla je Ceca sa osmehom, a onda je usledio Sašin odgovor:

– Ti to meni kažeš? -rekao je Popović

– Ja tebi! Ja sam za tebe puka sirotinja, samo što imam mnogo veliku dušu, emociju – istakla je ona, a onda je Saša počeo da se smeje.

– Pa, ti si više zaradila od mene. Daj, Ceco, nemoj da mi priča. Ti si bogatija od mene – rekao je bivši direktor Granda.

https://www.instagram.com/p/CkvA0CzMvEt/

 – U čemu, u krvnim zrncima? – Ma, daj, Popoviću, nećemo milionski auditorijum da lažemo. Vila ovde, vila onde, brod ovde, brod onde, spejs-šatlovi ispred kuće. Vidi ti ovo, ovo da pišneš na njemu košta 5-6 hiljada dolara – rekla je Ceca, a onda i zaključila da se šali.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare