Ceca otkrila: Ova popularna glumica će se naći u ulozi Svetlane Ražnatović - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca otkrila: Ova popularna glumica će se naći u ulozi Svetlane Ražnatović

Radnja filma bi podsećala na čuvena dela “Skarfejs” i “Kum”

O filmu koji bi dočarao život pokojnog Željka Ražnatovića Arkana mnogo se spekulisalo tokom prethodnih nekoliko godina, a sada je izvesno da će uskoro i doći do takvog filmskog ostvarenja.

Kako mediji saznaju, Svetlana Ceca Ražnatović dugo se lomila da li da se film o njenom pokojnom suprugu snimi, ali je odlučila da je sada vreme za to.

Ceca je priznala javno da bi jedino glumac i njen prijatelj Vuk Kostić mogao verno da odigra takvu ulogu, a kako saznajemo, Ražnatovićeva je sa porodicom diskutovala i o ostalim ulogama, te smatra da bi nju sjajno odglumila Sloboda Mićalović.

Iako se već 20 godina priča o ovom delu i spominjana su razna imena sa glumačke scene, ona se nikada do sada nije oglašavala po to pitanju, pa je bilo jasno da joj se izbor i selekcija glumaca, po svemu sudeći, nisu dopali. Nedavno se potegla tema da bi Arkana mogao da zaigra Miloš Biković, ali Ceca smatra da je za tu ulogu najbolji Vuk Kostić.


– Vuk je moj prijatelj i mislim da on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka. Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik – rekla je Ceca nedavno za domaće medije, i to prvi put od kako se pominje snimanje filma.

Ceca je rekla da jedina ženska osoba koja bi mogla da iznese njen lik jeste glumica Sloboda, koju obožava, tvrdi izvor.

– Svetlana je poznata po tome da voli da okupi najuže članove porodice, kao i najbliže prijatelje, kad god radi na novim pesmama, koncertima i da svi daju sugestije i mišljenje. Tako je i kada se radi o filmu u kom bi bio oslikan život njenog supruga, kao i njen život, kao najveće balkanske zvezde. Svi su se složili da bi Vuk Kostić bio idealan za ulogu Arkana. Po njima, on ima taj šarm, tu muževnost, gospodstvenost, ali i bezobrazluk kakav je Željko imao. On je prijatelj porodice godinama, pa mnogo toga i zna o Arkanu. Ceca je rekla da bi jedina ženska osoba koja bi mogla da iznese njen lik bi bila glumica Sloboda Mićalović.

Pevačica nju obožava i podseća je na nju kada je bila mlađa. Voli njenu glumu i jedino u njoj vidi sebe i nekoga ko bi njene osobine preneo na filmsko platno. I njena deca Veljko i Anastasija su se složili sa maminim mišljenjem – kaže izvor blizak porodici Ražnatović kada je reč o snimanju filma i detaljima vezanim za ovu ekskluzivu, prenosi Republika.rs.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar