"Ceca imala VRH frajera, a ja probleme s Arkanom!" (FOTO) - BIGportal.ba
Ex Yu

“Ceca imala VRH frajera, a ja probleme s Arkanom!” (FOTO)

Novinar, voditelj i pisac Vanja Bulić, prisetio se trenutka kada je upoznao Cecu i njenog dečka, ali i kako se jednom prilikom “rukovao s Arkanom”

Novinar i voditelj Vanja Bulić, prisetio se susreta s Željkom Ražnatovićem Arkanom i njegovom suprugom Cecom, ali i perioda kada je Svetlana i dalje bila Veličković.

Susret s Arkanom je zapamtio po rukovanju od 15 sekundi i jednoj “molbi”.

“Imao sam probleme s Arkanom posle teksta iz 1991. godine. Duga je pisala oštro o ljudima koji su ratovali, ali i mi smo bili prilično maliciozni. Imao sam utisak da su ih pogađale neke naše duhovitosti. Namerno smo ih slikali kao Tita i, primera radi, sliku Arkana s psom potpisali ‘Drug Arkan i njegov verni Tigar. Pogodilo ga je kada je časopis preneo izmišljeni intervju iz Nemačkog Plejboja s njim, a mi smo ga najavili ‘Arkan do gole kože”, rekao je Vanja Bulić u intervjuu na Facebook stranici “Put asfalta”, prenosi “Kurir”.

“Kasnije sam ga slučajno sreo na nekom stadionu i pružio mu ruku. To je trajalo 15 sekundi. Najdužih 15 sekundi u mom životu. Rekao mi je da imam sreću što sam porodičan čovek i pred svojim ljudima mi kazao ‘Zamoliću te da me više nikad ne pomeneš'”.

Bulić je otkrio i da je kasnije, tokom viđanja sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović saznao da joj ne dozvoljava da dođe kod njega u emisiju “Biseri” koju je radio i u kojoj je Ceca ranije gostovala.

Potom se prisetio i 1993. godine, kada je upoznao pred snimanje.

“Sa Cecom sam pravio Bisere 1993, godine. Ona je došla kao prokužena jer je živela drugim životom u Švajcarskoj Živela je svoj život na koji je imala apsolutno pravo. Momak s kojim se zabavljala je bio njen menadžer i pre snimanja emisije došli su kod mene u kuću. Nisam je poznavao tada, a kada je ušla klecnula su mi kolena! Stvarno je bila preslatka. A, kada je njen momak ušao, mojoj ženi su klecnula kolena! Muškarac visok oko 196, u bermudama, stvarno zgodan. On je bio čovek zbog kojeg su nju napadali, a buljuk žena onda dođe na mesto gde je ona da se upoznaju s njim“, rekao je Bulić.

mondo.rs

Danas objavljeno

“POČELA SAM DA NASTUPAM SA 16 GODINA” Govorili su joj da užasno pjeva, radila je za siću, ali danas zarađuje mnogo više

D

MINISTAR POTPISAO ODLUKU Ukinuta zabrana ulaska Vladi Georgievu u Crnu Goru

D

“REKAO SI MI DA NE ZNAM DA PJEVAM” Suprotstavili se Goca Tržan i Željko Joksimović

D

Ostavite komentar