CECA I DžEJ SE LjUBE: Kako je nastala ova njihova fotografija iz mladosti - BIGportal.ba
Ex Yu

CECA I DžEJ SE LjUBE: Kako je nastala ova njihova fotografija iz mladosti

LEGENDARNI pevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedelju u svom stanu na Dorćolu. Biće sahranjen sutra u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Poznat kao čovek velikog srca, večiti pozitivac i uvek sa osmehom na licu, legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog su svi voleli i poštovali.

Pored vrhunskog glasa i pesama koje su ostale iza njega ostaće upamćen i po svom specifičnom načinu igranja koje su svi obožavali, ali i saradnji i druženju sa mnogim muzičarima sa domaće estrade. Među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović.

Na fotografijama iz arhive TV Novosti tada muzička zvezda Džej i mlada pevačica Ceca  pozirali su pred objektivom sa pićem u rukama, nazdravljajući uz poljubac u usta!

Cecu je tužna vest o smrti pevača šokirala:

– Neverovatna karijera, neverovatan glas i neverovatan čovek… Na našu žalost on je otišao, prerano, ostavio nas je u šoku, a za Džejom ostaje jedan neizbrisivi trag na našoj muzičkoj sceni, sada je deo antologije…. – Pamtiću njegov vedar duh, smisao za humor i vanserijski glas, ne znam ni sta bih rekla od šoka, osim – hvala za sve lepo sto je ostalo iza tebe, a mnogo je toga – rekla je Ceca.

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar