Ceca demantuje Jelenu: Ne moram ništa da joj platim! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca demantuje Jelenu: Ne moram ništa da joj platim!

Nakon što je pjevačica Jelena Karleuša objavila da je sud odbio tužbu pjevačice Svetlane Ražnatović protiv nje, te da je Ražnatovićka u obavezi da joj plati troškove, od advokata Ražnatovićeve stiglo je saopštenje.

– Svetlana Ražnatović ne mora da plati troškove i njena tužba u ovom postupku je usvojena. Nisu tačne informacije koje je objavila Jelena Karleuša. Ražnatović je podnela tužbu i usvojen je tužbeni zahtev protiv novina za šta je i tužila – navodi se između ostalog u saopštenju pevačice.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ, INSTAGRAM

U saopštenju se još navodi da je Ceca izjavila žalbu protiv ove presude u delu koji se odnosi na Karleušu, a da će za ostale informacije sačekati završetak ovog postupka kada će se videti ko je u pravu. Jelena Karleuša objavila je delove presude u sudskom procesu sa Svetlanom Ražnatović uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog posrupka.

FOTO: ATAIMAGES

Podsetimo, Jelena Karleuša objavila je delove presude u sudskom procesu sa Svetlanom Ražnatović uz tvrdnju da je dobila spor i da Ceca mora da joj plati 109.500 dinara za troškove parničnog posrupka.

– Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište. Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi – naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak ‘Još jedna pobeda’.

(Kurir Foto: Damir Dervišagić)

Danas objavljeno

Hit video malog Stefana “Kako ne znate da sastavite trampolinu, a igrate na Vimbldonu”

M.

Pozlilo Milošu Bojaniću, smješten u bolnicu

Vanja A

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Ostavite komentar