Ceca Bojković: "Živim ugodno, ne luksuzno" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca Bojković: “Živim ugodno, ne luksuzno”

Legenda srpskog glumišta, Svetlana Ceca Bojković navela je da joj nije žao što nije uspela bolje da “unovči” sebe.

“Izaberem ulogu u kojoj mislim da će mene zabavljati da je igram. To je osnovno. Da će meni biti interesantno. A kada to kažem, smatram da mi neće biti i teško. Imam toliko iskustva, ali opet ne radim ništa rutinski”, rekla je glumica.

Navela je da živi skromno iako ima novca i slavu, ali kako joj nije žao što nije uspela da “unovči” sebe.

“Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla – u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića Bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim”, navodi Svetlana Bojković za “Blic”.

Navela je da je to njen “životni krug”.

“Živim u 60 kvadrata u potkrovlju i meni je to sasvim dovoljno. Imam jednu vikendicu, koju nikada ne bih imala da je moji roditelji, kada je to bilo u modi, nisu sazidali, takođe od 60 kvadrata na 10 ari prema Barajevu. Nemam ni vremena da tamo idem. Oni su odlazili, ali eto moja ćerka i njen muž to vole, i hvala bogu, zbog njih na neki način to živi. I ja ništa drugo nemam. Ali imam dovoljno za jedan ugodan život, da mogu u ovim godinama da idem kod privatnih lekara ako nešto treba, mogu da putujem ako nema korone, mogu da idem u restorane sa svojim mužem i meni više ni nije potrebno. Zato što sve što imate više vama je briga veća. A meni ta briga nije potrebna. Jako sam zadovoljna sa ovim što imam”, zaključila je naša poznata glumica.

Danas objavljeno

Duško Tošić slavio rođendan, Jelena Karleuša čestitala, ali ne njemu

Vanja A

Branka Lazić: Rano je da Darko i Barbara dobiju bebu

Vanja A

Ella Dvornik objavila simpatične fotografije roditelja iz 80-ih i usijala društvene mreže

Vanja A

Ostavite komentar