Ceca Bojković otkrila dugo čuvanu tajnu serije "BOLJI ŽIVOT" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca Bojković otkrila dugo čuvanu tajnu serije “BOLJI ŽIVOT”

Ovaj detalj je svima promakao

Niko nije očekivao toliku popularnost serije

Svetlana Bojković, kao i njene kolege sa kojima je igrala u popularnoj seriji “Bolji život”, nije očekivala toliku popularnost ovog ostvarenja, a sada je otkriven i detalj za koji je znao jako mali broj ljudi.

Stan u kome su živeli Popadići, ustvari je namešteni studio, a celokupan dekor bio je iznajmljen.

– Danas se sve snima mnogo brže. Mi smo “Bolji život” snimali jedno četiri i po godine, sa pauzama doduše. Ali to je bilo elegantno. Imali smo studio u kome je postavljen dekor stana familije Popadić. Mogućnost kadriranja je bila fantastična jer, ako ti nešto smeta ti možeš da pomeriš zid – rekla je Svetlana Ceca Bojković i dodala da se danas retko kad snima u televizijskom studiju:

– Sada ideš po objektima. Obično se ide u realne objekte, realne stanove itd. i tu si ograničen prostorom. Retko kad se snima u studiju. Nama je na snimanju “Boljeg života” bilo jako udobno. Imali i šminku i garderobu i kantinu, i radilo se recimo 6 sati dnevno. Taj dekor za stan Popadića, on je bio iznajmljen. Stajao je pet godina u tom studiju koji se danas više i ne upotrebljava – rekla je glumica.

Ceca Bojković je istakla, da je reditelj serije Aleksandar Đorđević, rekao da će serija dostići vrhunac tek posle četvrte epizode i to se ispostavilo istinito:

– Aca Đorđević nam je rekao – deco, nećete vi još biti prihvaćeni. Treba dve, tri, možda i četiri epizode da prođu i onda će serija dobiti na popularnosti. Tako je i bilo, mada glumci nisu u to vreme previše razmišljali o popularnosti. Bili smo vaspitani tako da nam bude važno da radimo kvalitetno. Danas glumci hoće da budu popularni, mada ne kažem da je tako kod svih – rekla je glumica za “Kurir”.

Magazin.novosti.rs

Danas objavljeno

Sloba Radanović prisjetio se svog djetinjstva i neostvarenih želja

Vanja A

Nataša Bekvalac: Lakše ostavljam muža, nego cigarete

Vanja A

Ko je atraktivna partnerka slovenskog premijera o kojoj piše ceo region

Zeljka

Ostavite komentar