Ceca Bojković izašla iz bolnice - Glumica otkrila kako se sada osjeća - BIGportal.ba
Ex Yu

Ceca Bojković izašla iz bolnice – Glumica otkrila kako se sada osjeća

Svetlana Ceca Bojković izašla je iz bolnice, gdje je smještena kao pacijent sa pozitivnim testom na korona virus. Kako izvor blizak ljekarskom timu tvrdi za domaće medije, glumica je u KBC “Dragiša Mišović” primljena predostrožnosti radi, kako bi tim stručnjaka detaljno pratio njeno stanje. Ceca Bojković sada je izašla iz bolnice i oglasila se povodom svog trenutnog stanja.

Glumica se trenutno nalazi u kućnoj izolaciji i kako kaže, oseća se dobro.

– Sve je u redu, oporavak ide svojim tokom. Biću dve nedelje u kućnoj izolaciji. Prilično je zamorno, ali dobro sam – kaže Ceca Bojković za “Blic”.

Uprkos brojnim tvrdnjama domaćih medija, kako je zaražena i retkom bakteriom, klostridiom, glumica otkriva da je lečenje prošlo bez komplikacija.

– Nije bilo nikakvih komplikacija, hvala bogu. Kako zna da bude, ja sam bila lakši slučaj. Ali ni taj lakši slučaj nije naivan – iskrena je glumica.

Ceca Bojković izašla je iz bolnice i sada je u kućnoj izolaciji, ali ističe da je u bolnici imala adekvatnu negu i zaista dobre uslove.

https://www.instagram.com/p/CGzuz9Wp1xC/?utm_source=ig_web_copy_link

– Zahvaljujem se osoblju, zaista sam imala odličan tretman. Jako sam zadovoljna – kaže glumica, koja će se naredne dve nedelje oporavljati u svom domu.

Foto: Ata Images

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar