Caviar već predstavlja unikatne verzije iPhone 11 modela - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Caviar već predstavlja unikatne verzije iPhone 11 modela

Luksuzni brend Caviar je najavio čitav asortiman dekorisanih verzija iPhone modela, za koje možemo slobodno reći da su bazirane na informacijama koje su procurjele iz sjedišta

Apple kompanije i glasinama koje od samog starta okružuju ovaj model. Njihova varijanta nosi naziv Universe Diamond, i nije samo dekorisana dijamantima, već i pravim komadom svemirskog broda i djelovima Mjeseca i meteorita.

Specijalni iPhone 11 sa temom svemira predstavlja nam viziju brenda kada se radi o jedinstvenom dizajnu koji je inspirisan solarnim sistemom i konstruisan po ugledu na vrhunsku varijantu Apple pametnog telefona, sa tri kamere sa zadnje strane. Orbite oslikane na zadnjem dijelu kućišta dobile su sfere od čistog zlata, dok su druge planete i nebeska tijela otelotvoreni dragocjenim kamenjem, uključujući dijamante, plavi topaz, rubin i druge. U samom centru dizajna, nalazi se pravi mehanički časovnik sa turbijonom. Universe Diamond model će biti predstavljen kao unikat, sa cijenom od nevjerovatnih 49.990 dolara.

Naravno, u asortimanu Caviar brenda nalaze se i pristupačnije opcije, čija cijena kreće od 4.400 dolara. Jedna od tih opcija je iPhone 11 Explorer, koji ima kućište od kamena i titanijuma, dizajnirano tako da nas podsjeća na satelit. Soyuz verzija predstavlja, sa druge strane, “ponosnu proslavu ruskih i sovjetskih astronauta” i posjeduje minijaturnu verziju ruskog satelita na svom kućištu, sa pravim komadom letjelice koja je bila u svemiru. Caviar brend je predstavio i video na svom YouTube kanalu, gdje nam predstavlja sve svoje nove verzije.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar