"Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze" - kolege o Marku Živiću - BIGportal.ba
Ex Yu

“Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze” – kolege o Marku Živiću

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 49. godini života, a kolege su se na društvenim mrežama oprostile od njega. Mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da Marka više nema.

Ivan Tomić, koji je sa Živićem najviše puta igrao “Ne igraj na Engleze”, kaže da je njihov odnos rastao kroz rad na toj predstavi.

“Bio je veliki profesionalac, koji se ulogama davao pozorištu, filmu televiziji, do daske. Svi koji su ga poznavali znaju da je bio majstor da prenese dobru energiju. Ako je on za stolom, neće biti dosadno”, ispričao je Tomić za Tv Prva.

Glumac kaže da će Živića pamtiti po radosti koju je nosio.

Milica Milša je, kroz suze, rekla da još uvek nije spremna da Marku kaže zbogom.

“Mnogo je teško govoriti. Radili smo zajedno. Ne verujem još uvek da pričam o Marku u prošlom vremenu. Verovala sam da će da se izvuče, da će biti dobro. Marko je mlađi od mene, nisam spremna na odlazak”, ispričala je Milša za Tv Prva.

Milša je sa Živićem radila “Hotel sa sedam zvezdica”, “Prizori iz bračnog zivota”, a igrali su i u mnogim dečjim predstavama.

“Bilo je zabavno raditi sa njim. Marko i ja smo imali tih 15 minuta dok ljudi ne uđu u salu, da ležimo na krevetu. Tu smo najviše pričali, i tu mi se poveravao”, rekla je Milša.

Miljana Gavrilović koja je sa Živićem igrala u seriji “Folk” kaže da joj je Marko dosta pomogao glumački i zahvalila mu se na tome.

“Verovala sam da neće biti ovako. Bio je najpozitivniji čovek. Umeo je da ulepša svačiji život, nevezano za posao”, kaže Miljana i dodaje da su oboje bili skloni improvizaciji.

“Marko i ja pred sam kadar izgovaramo tekst koga nema u scenariju”, na šta je on govorio: “Nema veze, teraj”.
Otkriva i da nikada nije iskazivao komplimente na uobičajen način.

“Je li mala, ono ti nije bilo loše?”, umeo je da kaže, “umesto da iskaže kompliment na način da se glumci uobraze”, ispričala je Gavrilović.

Danas objavljeno

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Sale se oglasio posle priče da se razvodi zbog Šerifovićke

V.R.

Ostavite komentar