Čarli Šin ponovo optužen za seksulno zlostavljanje tinejdžera - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Čarli Šin ponovo optužen za seksulno zlostavljanje tinejdžera

Glumac Čarli Šin ponovo je na meti optužbi.

Glumac Kori Fledman godinama je upozoravao da je Holivud ima mnogo pedofila, a prije nekoliko godina je proznao da je bio žrtva glumaca i producenata.

Pošto se plašio za svoju ličnu bezbjednost, on nikada nije htio bilo koga da optuži, s obzirom na to da svoje optužbe pravno dokazao, piše Blic.

Kori je svojevremeno tražio da mu se uplati milion dolara kojima bi platio obezbjeđenje i advokate ukoliko doživi odmazdu holivudskih moćnika, ali niko nikad nije bio spreman da izdvoji ovaj novac.On je u svom novom dokumentarnom filmu “Feldman” iznio optužbe da je njegovog kolegu Korija Hejma, koji je preminuo 29. godini, silovao Čarli Šin.

U ostvarenju “Moja istina: Silovanje dvojice Korija”, Feldman je naveo da su velika imena Holivudske scene zlostavljali Korija Hema i njega u djetinjstvu. Takođe je otkrio da mu je Kori Hem svojevremeno ispričao detalje gnusnog čina, kada ga je silovao Čarli Šin kada je imao 19 godina.

– Rekao mi je da ga je silovao usred bijela dana. Pričao mi je kako ga je ugurao između prikolica i napao – ističe Feldman

U ovom dokumentarnom filmu još nekoliko ljudi je potvrdilo da im je pokojni Kori Hajm to priznao, nakon čega su se oglasili i advokati Čarlija Šina:

– Ove bolesne tvrdnje su laž. Tačka.

Prije tri godine, Šina je za seksualno zlostavljanje pokojnog Hejma optužio i glumac Dominik Braska.

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar