CarGo:Nemanja Vidić sa porodicom uživao u restoranu W Sushi - BIGportal.ba
Ex Yu

CarGo:Nemanja Vidić sa porodicom uživao u restoranu W Sushi

Nedavno otvoreni restoran W Sushi u Galeriji Beograd ponovo je ugostio još jednu internacionalnu zvijezdu, Nemanju Vidića jednog od najpoznatijih štopera na svijetu, saopštio je CarGo Batler.

“Danas smo imali veliko zadovoljstvo da ugostimo našeg poznatog reprezentativca Nemanju Vidića i njegova dva sina. Nemanja je veliki poznavalac japanske kuhinje, tako da su naši kuvari imali izazovan zadatak” rekao je menadžer restorana Nikola Kovačević.

Happy birthday to our captain Nemanja Vidic. The Serbian centre-back turns  32 today. mufc | Manchester United | Scoopnest

Dodao je da veruje da su opravdali očekivanja i da su Vidići posle konzumiranja veoma ukusnih tuna tatakija, blek koda i brojnih suši rolnica, obećali da će ponovo posjetiti ovaj restoran.Glavni šef kuhinje Paterno Catalo rekao je da je usluga restorana W Sushi uvijek na istom nivou, jer se za svakog gosta jednako trude, ali da im je bila velika čast da kuvaju za legendu kao što je Nemanja Vidić.

“Zato je uvijek posebno zadovoljstvo kada nas baš ovako iskreno pohvale. Drago mi je da je Nemanja sa svojom djecom posebno uživao u mesu supi, rolnicama, blek kodu i tuna tatakiju. Činjenica da nije htio ništa slatko, već još jednu porciju tuna tatakija mnogo govori”, rekao je on.

Nemanja se strpljivo slikao sa oduševljenom mlađom generacijom, a posebno se pozdravio sa konobarima i kuvarima koji su ga ugostili, navode iz CarGo Batlera.

Dodaju da je nedavno jedan od najpoznatijih didžejeva na svijetu, tvorac popularnih hitova “Tuesday”, “My life is going on” i “Friday night” Burak Yeter, posjetio Srbiju i otvorio novu lokaciju popularnog restorana W Sushi  kada nije krio oduševljenje zbog prvoklasne trpeze, gostoprimstva osoblja, ali i energije samog Beograda i Srbije.

Pored posjete, ljubitelji japanske kuhinje, mogu da poruče hranu iz ovog restorana i preko CarGo Batlera uz odlične akcije i jedinstvene pogodnosti, navodi se u saopštenju.

Tanjug.

Danas objavljeno

Đoković u tajnosti otišao u Visoko

Zeljka

Goca Tržan nikad iskrenije o ćerki Leni

Zeljka

Helena Topalović se udala, a u albumu sa vjenčanja MLADOŽENJI SE VIDE SAMO LEĐA

Zeljka

Ostavite komentar