1. Novembra 2021.

Can Yaman ponovo ljubi?

Big Portal

Mnogi su bili iznenađeni da su voditeljica i glumac raskinuli vezu, jer je bilo očekivano da stanu na ludi kamen, sudeći po tome da je sve ukazivalo na to.

https://www.instagram.com/p/CVKpadWgmHm/?utm_source=ig_web_copy_link

Ipak, život ide dalje, a za to je dokaz nova devojka Cana Yamana, Moran Atijas, koja je čak deceniju starija od njega, sa kojom je turski zavodnik navodno otpočeo vezu. Šarmantnom glumcu razlika u godinama nimalo ne smeta, te su njih dvoje viđeni u javnosti prvi put u Veneciji. Iako se o vezi i dalje spekuliše, iznenađujuće je da je Can tako brzo prebolio Diletiu, koja je ostala slomljenog srca.

Moran Atijas je izraelsko-američka glumica, koja je stekla slavu zahvaljujući ulogama u italijanskim filmovima „Gas“, „Oggi sposi“ i „La Terza madre“. Tokom svoje karijere radila je i na američkim televizijskim projektima. U svijetu je još zapaženija kao model, a u taj posao je zakoračila nakon što ju je “otkrio” Roberto Cavali, pišu mediji.

Nakon što su Can i Moran primećeni zajedno, njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže, te se svi pitaju da li su zaista u emotivnoj vezi.

U međuvremenu, bivša djevojka glumca, Diletta, dala je kratku izjavu za italijanske medije povodom raskida.

https://www.instagram.com/p/CNRvdBwLb50/?utm_source=ig_web_copy_link

– Ljubav i život su nepredvidivi. Nadam se novom početku – rekla je Leotta u jednoj televizijskoj emisiji.

Izvor: Story.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare