Call of Duty: Vanguard na PC i konzole stiže početkom novembra - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Call of Duty: Vanguard na PC i konzole stiže početkom novembra

Activision i Sledgehammer Games su objavili detalje o narednoj igri u okviru Call of Duty franšize, a prema svemu sudeći serijal se vraća svojim korenima.

Call of Duty: Vanguard se fokusira na Special Forces početke, koji datiraju iz Drugog svetskog rata. Igrač će morati da formira Task Force One u intenzivnoj kampanji, suočavajući se sa četiri najveće pretnje u ratu.

Tokom najave igre pomenuti su i novi likovi koji će se pojavljivati tokom kampanje i koji će biti glavni heroji Call of Duty: Vanguard igre. Naslov će igrače voditi kroz Midway Islands i Francusku, kao i preko Staljingrada i Severne Afrike.

Call of Duty: Vanguard na PC i konzole stiže početkom novembra

Call of Duty igra ne bi bila potpuna bez Zombies moda, a Vanguard nudi prvi Zombies game mode prelaz u okviru franšize, koji je u najvećoj meri razvio Treyarch Studios. Više detalja o ovom modu će biti objavljeno uskoro.

Na kraju, Call of Duty: Vanguard će nuditi i veliki multiplejer sistem sa 20 različitih mapa, inovacija (kao što je prilagođavanje oružjha) i drugog. Call of Duty: Vanguard na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC stiže 5. novembra.

Izvor: Softpedia

Danas objavljeno

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Stiže 13. generacija mobilnih Intel procesora visokih performansi

V.R.

Ostavite komentar