Bura EMOCIJA: 10 motivacionih poruka MARINE TUCAKOVIĆ - BIGportal.ba
Ex Yu

Bura EMOCIJA: 10 motivacionih poruka MARINE TUCAKOVIĆ

Poznati srpski tekstopisac napustila nas je u nedelju 19. septembra

Autorka najvećih hitova na srpskoj estradi, tekstopisac Marina Tucaković preminula je u nedelju u 67. godini života nakon višegodišnje borbe sa kancerom. Iza sebe, Marina Tucaković ostavila je na stotine hitova koji su osvajali festivale, ali i proslavili muzičke zvezde u našem regionu.

Osim stihova koji su nosili emociju, Marina Tucaković bila je aktivna na društvenoj mreži Twitter gde se redovno obraćala svojim pratiocima motivacionim porukama i životnim mislima koji su imali hiljade retvitova i koji su odjeknuli posebno posle njene smrti. 

Izvdvojili smo deset najpopularnijih pouka iz kojih može izvući smernice za život i životne okolnosti pred kojima budemo stajali.

Ove motivacione poruke posebno su odjeknule nakon smrti slavne Marine Tucaković, a u njima se ogledaju sve životne daće i nedaće u kojima se ova pesnikinja našla.

Marinu Tucaković na ovoj društvenoj mreži pratio je veliki broj ljudi, ali i njen sin koji je neretko delio majkine fotografije uz puno ljubavi.

Osim ovih odabranih poruka, Marina Tucaković imala je i broj pouke koje je slala pratiocima na drugim društvenim mrežama na kojima je bila aktivna sve do poslednjih dana i odlaska u bolnicu, odakle se nije oglašavala.

Danas objavljeno

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Zeljka

Životna ispovijest Dejana Cukića: Svirao violinu i igrao u Zvezdi

Zeljka

Poznati datum i vrijeme sahrane Marka Živića: Komemoracija u matičnom pozorištu glumca

Zeljka

Ostavite komentar