Bulut: Skidam kapu Đokoviću - BIGportal.ba
Košarka Sport

Bulut: Skidam kapu Đokoviću

Srpski basketaš Dušan Domović Bulut iz Tokija se vratio sa bronzanom medaljom, a poseban utisak na njega tokom boravka u Japanu ostavio je Novak Đoković.

Ističe da je oduševljen atmosferom na Olimpijskim igrama i da mu je čast što je bio deo jednog takvog događaja.

“U isto vreme, kada smo mi bili, prisutan je bio i Novak Đoković, koji je jedna zaista posebna ličnost. Toliko nas je sve motivisao, imao strpljenja da se druži s ljudima, da priča i da im izlazi u susret sa slikanjem. Stvarno skidam kapu čoveku za vreme tih Olimpijskih igara”, izjavio je Bulut u razgovoru za RTS.

VIRTUOZ BASKETA: Bulut razbio NBA zvezde u Americi i postao IGRAČ KOLA |  Najnovije vesti - Srbija danas

Osvrnuo se i na polufinalni meč sa Rusijom.

“Da ne ulazim u dubinu, jeste jedan splet okolnosti, gde je nama malo falilo nekih stvari koje se dobijaju nekim poznanstvom i iskustvom, kada je ekipa duži vremenski period zajedno. Jednostavno, otrgla nam se utakmica kontroli i, evo, da igramo sada sa njima, kao i što smo igrali dan pre toga kada smo ih dobili s velikom razlikom… Kratka je utakmica, 10 minuta do 21 (poena). Nismo uspeli da se priključimo i to je basket”, izjavio je.

Po završetku Olimpijskih igara, Bulut je otputovao u SAD gde se priključio BIG 3 ligi repera Ajs Kjuba.

“Tako se dogodilo, trebalo je i pre Olimpijskih igara da dođem u Ameriku jer me je ovde čekala cela profesionalna sezona, koju sam propustio iz nekih birokratskih razloga i priprema reprezentacije. Priključio sam se odmah posle Igara. Srećan sam što sam ovde i što nisam odlazio kući, jer sam dve godine čekao na ovu priliku”, zaključio je.

B92.

Danas objavljeno

Đoković može na Rolan Garos bez vakcine

M.

Australijanac izbacio Anduhara, Švjontek lako, Siner se mučio

Zeljka

Tadić: Biram Vlahovića pre Halanda; sa Mitrovićem i zatvorenih očiju

Zeljka

Ostavite komentar