Buktinja u Doboju: Ponovo gorio automobil bišveg momka Fatalne Saške - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Buktinja u Doboju: Ponovo gorio automobil bišveg momka Fatalne Saške

Dobojska policija traga za napadačima koji su noćas zapalili automobil „sitroen“ vlasništvo Aleksandra Vasiljevića iz tog grada, saznaje Srpskainfo.

Vasiljević je i ranije baio na meti napadača, te su mu i prije tri mjeseca zapalili još jedno vozilo. Takođe, zbog saobraćajnih prekrašaja, policija mu je oduzimala druge automobile.

Vasiljević je, podsjećamo, bio i osuđivan na sedam mjeseci zatvora jer je s bivšom djevojkom Saškom Kovačević, poznatijom kao Fatalna Saška, ucjenjivao fratra, a kaznu je skoro cijelu proveo u pritvoru. Njih dvoje su tada s Milom Joksimovićem od fratra iz Dervente pokušali da izvuku 250.000 KM, prijeteći mu da će u suprotnom objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa s izvjesnom Danirom.

U Policijskoj upravi Doboj rekli su da im je požar na automobilu prijavljen noćas oko 2.20 časova.

– Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Doboj koju su utvrdili da je zapaljen automobil „sitroen” kojeg koristi A.V. iz Doboja, te takođe da je tom prilikom oštećen i putnički automobil „opel korsa” vlasništvo S.K. – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno spasilačke jedinice Doboj.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Aligatori “gaze” sve pred sobom: “Uništili smo ih”

M.

Iz Crne Gore ponovo: Hitna zabrana ulaska i udaljenje ambasadora Srbije

M.

Eufor: Stigao njemački vojni kontingent u BiH

M.

Ostavite komentar