Bukti estradni rat zbog Darka Lazića - BIGportal.ba
Ex Yu

Bukti estradni rat zbog Darka Lazića

Darko Lazić i roker Đorđe David već mjesecima se javno prepucavaju, a sada se u njihov sukob umiješala i Andreana Čekić, kuma folk pjevača.

Čekićeva se nedavno rokeru obratila javno i žestoko mu zamjerila što je njenog kuma nazvao “narkomanom koji se druži sa zmajevima”.

“Čitam da je Đorđe David proziva Darka Lazića i pominje neke zmajeve. Odakle on zna za zmajeve? Davide, Đorđe, bilo bi jako lepo kada bi objavio neku pesmu umesto što objašnjavaš kako vidiš zmajeve kada si drogiran, pa da konačno čujemo šta pevaš. Ili si ti od onih što troše kiseonik uzalud. Svi pametni, a rezultati nula”, napisala je pjevačica na svom Instagram nalogu, ali joj roker nije ostao dužan.

“Andreana, ko je to? Nemam nameru da komentarišem tu vrstu pevaljki niti njoj slične”, kratko je poručio Đorđe David.

Podsjetimo, sukob rokera i folkera traje otkako je David isprozivao Lazića da je pod dejstvom opijata izazvao saobraćajnu nesreću, a nastavio se i na snimanju emisije “Zvezde Granda”.

Tako je roker nedavno optužio folkera da nije posvećen svojoj mentorskoj ulozi u takmičenju i da se na pojavljuje na probama jer je konstantno pod dejstvom opijata.

(Alo)

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

Veljača o slučaju “Aleksić”: “Kad imate ime i prezime zlostavljača, ljudi to teže ignorišu”

Zeljka

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

Zeljka

Ostavite komentar