Bukša i sinovi na slobodi, a prijeti im i do OSAM GODINA ZATVORA - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Bukša i sinovi na slobodi, a prijeti im i do OSAM GODINA ZATVORA

Predrag Bukša i njegovi sinovi David i Danilo pušteni su na slobodu, nakon tuče ispred njihove kuće, a poslije koje je umro Predragov brat Milorad Bukša, saznaje Srpskainfo.
Na slobodu je pušten i Slaviša Adžić, koji je radio kao vozač u Predragovoj firmi.

Po naredbi tužioca protiv njih četvorice biće podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog krivičnog djela tjelesne povrede, a prema kojem im se može izreći kazna i do osam godina zatvora.

-Ko drugog tjelesno povrijedi ili mu zdravlje naruši tako teško da je usljed toga doveden u opasnost život povrijeđenog ili je uništen ili trajno i u znatnoj mjeri oslabljen koji važan dio njegovog tijela, ili koji važan organ, ili je prouzrokovana trajna nesposobnost za rad povrijeđenog, ili trajno i teško narušavanje njegovog zdravlja ili unakaženost ili je djelo izvršeno iz mržnje, kazniće se kaznom zatvora od dvije do osam godina -piše u Krivičnom zakoniku.

Podsjetimo, oni su uhapšeni u nedjelju uveče nakon tuče do koje je došlo ispred porodičnih kuća Bukši u banjalučkom naselju Petrićevac. Tom prilikom Predrag, njegovi sinovi i radnik su napali Milorada, a kada je došla policija uhapsila je Milorada i povezla ga prema policijskoj stanici.

Međutim, na putu do stanice Milorad je preminuo.

Kako je Srpskainfo ekskluzivno objavila, Milorad je umro od gušenja hranom. Njemu se pokrenula hrana iz želuca i došla u jednka gde se zaustavila, pa je Milorad ostao bez vazduha i ugušio se.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Američka vojska: “Likvidiran je”

M.

Talas nemira ne jenjava: Na protestima u Iranu više od 90 mrtvih

M.

Fon Gejr: Odnosi Rusije i Njemačke dostigli najnižu tačku

M.

2 0 komentara

istina 3 Marta, 2020 at 1:11 pm

A gdje je odgovornost MUP za privodjenje u stanicu, a ne u hitnu pomoc ???

Odgovori
Xxxx 3 Marta, 2020 at 4:45 pm

Nista, ne zna se ni ko je bio. Nema podataka u Mupu

Odgovori

Ostavite komentar