15. Maja 2020.

Bugattijevim automobilima se mjeri uspjeh?

Big Portal

Osim što kupci za njih izdvajaju milionske dolarske sume, Bugattijevi hipersportski automobili Veyron Chiron su izuzetno ekskluzivni – ukupan broj proizvedenih primeraka oba modela zajedno ne prelazi 1.000. Zato su čak i među imućnim ljudima širom sveta retki oni koji mogu da se pohvale kako u garaži imaju jedan Bugatti.

Meni Košbin, čovek koji poseduje stotine hiljada kvadrata nekretnina u SAD, spada u one još ređe – vlasnike više od jednog Bugattija. Košbin ih poseduje čak tri. I sva tri su unikatna.

Prvi na spisku je Veyron koji je doradio Mansory. Pun naziv ovog prestižnog automobila je Bugatti Veyron Mansory Linea Vincero d'Oro, a proizveden je 2008. godine. Automobil ima jasno istaknut eksterijer od ugljeničnih vlakana – ukrašenih zlatom.

Samo unapređenja koja potpisuje Mansory koštaju milion dolara koje treba dodati na višemilionsku cenu osnovnog Veyrona.

Sledeći biser ove kolekcije je Veyron Grand Sport Vitesse u “Rembrandt” verziji. Postoje svega tri ovakva primerka u čitavom svetu, a ovaj je jedini u Americi.

Najzad, tu je i Bugatti Chiron, ali u varijanti “Hermes Edition” na čiju je isporuku vlasnik strpljivo čekao pune tri godine.

Kako kaže Meni Košbin, razlog posedovanja čak tri Bugattija je to što ove automobile smatra simbolima uspeha. Pogledajte video i procenite sami da li je u pravu:

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare