Brzi ručak: Ukusna piletina iz tiganja - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Brzi ručak: Ukusna piletina iz tiganja

Ovaj ručak ćete stvarno veoma brzo da napravite.

Potrebno je:

  • 600 g pilećih bataka sa karabatakom
  • so, biber
  • granule belog luka
  • preliv za roštilj (soja sos)
  • ulje

Prilog:

  • 2 šargarepe
  • mlad krompir

Priprema:

Batake i karabatake očistiti od kostiju i malo izlupati. Posoliti i pobiberiti.Dodati granule belog luka, ulje i 2 kašike soja sosa i sve dobro izjednačiti i pustite da odstoji dva sata. Tiganj ugrejati na srednjoj temperaturi poređati meso i peći. Krompir posoliti, dodati malo mlevene paprike, belog luka i ulja i sve izmešati. Dodati po želji i dve šargarepe rasečene na pola. Peći oko pola sata poklopljeno. Kad se lepo zapeče sa jedne i druge strane i omekne meso je gotove.

Danas objavljeno

Najveće greške s doručkom zbog kojih ne možete smršavjeti

Vanja A

Uravnotežuje hormone i povećava plodnost: Prah koji pomaže ženama već 1000 godina

Vanja A

Jednostavna panna cotta za lijeno popodne

Vanja A

Ostavite komentar