Brus Vilis udaljen iz apoteke jer nije imao zaštitnu masku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Brus Vilis udaljen iz apoteke jer nije imao zaštitnu masku

Američki glumac Brus Villis priznao je da je napravio pogrešnu procjenu nakon što je zatraženo da napusti jednu apoteku u Los Anđelesu zbog odbijanja da nosi masku za lice.

Poznati glumac (65) je prikazan kako ulazi i izlazi iz kalifornijske apoteke bez maske za lice, a navodno su se i ostali kupci pobunili što on ne poštuje propisane mjere pa ga je osoblje apoteke zamolilo da napusti prostor.

“To je bila greška u procjeni“, rekao je Villis za magazin “Pipl”, i dodao “Moramo da se čuvamo i da nastavimo nastavimo da nosimo maske”, prenosi BBC.

Prošle godine je gradonačelnik Los Anđelesa Erik Garceti uveo mjeru da se zaštitne maske za lice moraju uvijek nositi van kuće kako bi se pomoglo u borbi protiv Covid-19, uz određene izuzetke , djecu mlađu od dvije godine i osobe sa određenim invaliditetom.

Mnogi ljudi su negativno reagovali na Villisovo kršenje propisa na Twitteru, a u oktobru je Villisova supruga, Ema Heming Villis, podijelila fotografiju na kojoj ona i njen suprug i njihove dvije ćerke nose maske za lice napolju.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar