Brus Vilis u svađi sa fanovima zbog filma "Umri muški": "Izvini, ali ..." - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Brus Vilis u svađi sa fanovima zbog filma “Umri muški”: “Izvini, ali …”

Penzionisani glumac Brus Vilis izazvao je gomilu reakcija svojih obožavatelja videom na TikToku.

Vilis, koji se povukao iz sveta glume ranije ove godine jer mu je dijagnostikovana afazija, na snimku je poručio ljudima da njegov najpoznatiji film “Umri muški nije božićni film.”

Umri muški se među fanovima uvažava kao božićni film jer se radnja događa na Božić i godinama se taj film emitovao baš oko tog praznika. Međutim, Vilis, koji u filmu tumač lik policajca Džona MekLanea, tvrdi da to nije božićni film i snimio je, doduše šaljivi, video kako bi ga obožavaoci bolje shvatili.

Reakcije obožavaoca

“Izvini, ti si možda bio u filmu, ali ovo je ipak božićni film i tako će biti uvek”, “Ne slažem se tobom, Brus, ovo je božićni film. Pa gledam ga svaki Božić”, “Ne, ne, u pravu je. Ovo nije božićni film, ovo je istinski božićni film. Božić nije Božić ako Hans Gruber na padne sa zgrade”, “Ne, ovo je Vilsov božićni film”, “Na jednom striming servisu može da se nađe u sekciji božićnih filmova”, “To je najjači božićni film i ti si najjači”, “Posvetio sam ceo decembar tvojim filmovima samo zbog filma Umri muški na Božić”, “Smeješ se u ovom videu, znači da i ti to misliš”, samo su to neki od komentara ispod Vilsovog videa.

Podsećamo, Brus je zbog teške bolesti morao da prestane da se bavi glumom, ali je prošle godine, pre dijagnoze afazije, prodao svoja prava na ‘digitalnog blizanca’ firmi Deepcake, koja sada u filmovima može da koristi njegovo lice. Tako će se Vilis i dalje pojavljivati u novim filmovima, iako fizički neće glumiti.

Danas objavljeno

Za tropski ugođaj u stanu, a bez mnogo truda, gajite monsteru deliciozu

Zeljka

Džejson Derulo ne može da se kreće bez štapa: Hoće li se oporaviti do nastupa karijere?

Zeljka

Džejms Kameron otkrio: Ovo je jedini način na koji je Džek mogao da preživi

Zeljka

Ostavite komentar