Brus Vilis, Demi Mur i deca u prugastim pidžamama u izolaciji: Šta to treba da znači? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Brus Vilis, Demi Mur i deca u prugastim pidžamama u izolaciji: Šta to treba da znači?

Prošlo je 20 godina od kada su Brus (65) i Demi (57) okončali brak, ali očigledno je da su još u izuzetno dobrim odnosima, jer nema mnogo bivših koji bi odlučili da provedu neodređeno vreme zajedno nakon raskida.

Njihova ćerka Talula (26) podelila je fotografiju svojih roditelja i braće i sestara kako se zajedno druže u prugastim zelenim pidžamama dok poziraju za najslađi porodični portret. U stvari, Brus i Demi su toliko bliski da se grle i drže palčeve okrenute ka gore dok stoje ispred dece. Takođe na slici je Talulina starija sestra Skaut stara 28 godina i suprug Dilon Bas, mada se nigde ne vidi njihova starija sestra Rumer Vilis.

Druga slika prikazuje porodicu koja izgleda mnogo civilizovanije dok zajedno sede na sofi.

Početkom ove godine Demi je u memoarima Inside Out bila veoma otvorena po pitanju razvoda od glumca iz fillmova “Umri muški” posle 13 godina braka. Nije poznato da li je Brusova sadašnja supruga Ema Heming Villis takođe u karantinu sa njima.

Glumica iz filma “Duh” piše: “Smešno je reći, ali veoma sam ponosna na naš razvod. Mislim da je Brus u početku bio uplašen da ću otežavati naš razvod i izraziti svoj bes time što mu neću dozvoliti prustup deci – kao što većina parova koristi to kao oružje. Ali nisam, a ni on.”

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar