Bruno Batinić pušten iz pritvora, primljen na kardiologiju - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Bruno Batinić pušten iz pritvora, primljen na kardiologiju

Bruno Batinić, kojeg su sinoć priveli policajci poslije nemilog događaja ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci, pušten je iz pritvora. Nakon toga je odvezen kolima Hitne pomoći zbog, kako je rekao njegov advokat Jovana Kisin, zadobijenih povreda i problema sa srcem Ona ističe da je policija u više aspekata prekršila…

Bruno Batinić, kojeg su sinoć priveli policajci poslije nemilog događaja ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci, pušten je iz pritvora.

Nakon toga je odvezen kolima Hitne pomoći zbog, kako je rekao njegov advokat Jovana Kisin, zadobijenih povreda i problema sa srcem

Ona ističe da je policija u više aspekata prekršila zakon.

– Batinića su zadržali dva sata nakon što je potpisao prekršajnu prijavu i nije mu bio dozvoljen nesmetan kontakt s braniocem. Izdat mu je prekršajni nalog sa novčanom kaznom za prekršaj “nepostupanje po nalogu službenog lica” – rekla je Jovana Kisin.

U službi Hitne pomoći nam je potvrđeno da je Batinić odvezen na Kardiologiju.

Podsjećamo, kada su policajci pokušali da ga legitimišu, Batinić je odbio da kaže svoje ime i prezime, tražeći obrazloženje zbog čega od njega traže da pokaže lične dokumente.

Tada su mu stavljene lisice na ruke.

Policijska uprava Banjaluka je navela da je “ovo lice večeras oko 19.40 na Trgu Bana Milosavljevića u Banjaluci odbilo da postupi po zakonitom naređenju policije, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor, te je jedan policijski službenik tom prilikom zadobio povrede”.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Voz usmrtio muškarca

M.

Muškarac stradao u šumi

M.

Patrijarh Kiril pozvao na duhovnu mobilizaciju

M.

Ostavite komentar