Brojne poznate Hrvatice stale uz Severinu: "Ja najbolje znam kako je to..." - BIGportal.ba
Ex Yu Magazin

Brojne poznate Hrvatice stale uz Severinu: “Ja najbolje znam kako je to…”

NA NASLOVNICI Srpskog telegrafa danas je izašla vijest da je Severina Kojić pokušala ubiti Milana Popovića te da policija istražuje napad.

Severina se odmah oglasila na svom Instagramu i rekla da je Popović želi ocrniti zbog toga što od hrvatskih institucija nije dobio ono što je htio. Naglasila je da nije ubica, nego samo majka i samo Severina, a njezina objava na Instagramu izazvala je buru reakcija.

Odmah joj se javila Lana Klingor Mihić koja kaže da zna kako se pjevačica osjeća.

“Upravo si još jednom pokazala koliki si čovjek. Samo majka zna ovako postupiti, jer je majka i jer štiti svoje dijete, pa makar to značilo i progutati knedlu, zatomiti ponos, suzbiti prkos i reći “ma neću ništa napraviti”.  A ja jako dobro znam kako je to”, napisala je Klingor.

 

View this post on Instagram

 

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ”dijagnoza”, i neslužbeni status ”ubojice” u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan… Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ”pustio” u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ”borbi” na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice ‘fair play-a’ i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ”oglasa” u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ”daleko mu kuća..”

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Javila se i bivša pjevačica grupe Feminnem, Nika Antolos.

“Da, ubila si ga ignorisanjem njegovog zla, ljubavlju prema svome djetetu i nastavkom života punog radosti.. Hoće to.. Ali tvoj divni mali čovjek raste i narasće u divnog mladog čovjeka, a onda svi plaćeni oglasi svijeta vrijediće kao novac Monopolyja i njegova vikanja laži utišaće vaš smjeh… Samo hrabro, svako zlo ima rok trajanja…”, zaključila je Nika.

“Ti si moja ljubav, i u svemu što odlično radiš i djeluješ, najbolja si u onom najvažnijem, biti Alexova Mama”, napisala je Iva Radić.

Severini se u komentarima javila i Paola Valić Bekić.

“Severina, daleko je njemu i mozak i empatija i srce i sve; takvi ne biraju sredstva, a ti ćeš svoju istinu dokazati i u to uopšte ne sumnjamo! Volimo te i uz tebe smo”, napisala je.

I Žanamari se oglasila kratkim komentarom, koji glasi: “OMG, kakav lik.”

 

Index

Foto: Instagram/Printscreen

Danas objavljeno

“Hoću da usmjerim kćerku na pravi put” Slavica Ćukteraš priznaje da želi da bude u ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”

D

ZVIJEZDA DEVEDESETIH PRONAĐENA MRTVA: Tijelo pjevačice ležalo pored kuće, policajci otkrili šta bi mogao biti uzrok tragedije

D

GLUMCI PRIMILI KINESKU VAKCINU: Dramski umjetnici čekali u redu za imunizaciju na “Beogradskom sajmu”

D

Ostavite komentar