Broj 13 mogao bi da bude veoma srećan za iPhone - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Broj 13 mogao bi da bude veoma srećan za iPhone

Analitičar koji godinama prati dešavanja u kompaniji Apple, Ming-Či Kuo, dao je svoja predviđanja za sledeći iPhone model.

Kako za sada izgleda, broj 13 biće srećan za kompaniju iz Kupertina, jer se predviđa da će se iPhone 13 verovatno prodavati bolje nego iPhone 12.

Kuo smatra da će sledeće godine 5G mreža biti znatno korisnija ljudima, pa će se samim tim i sve češće odlučivati na telefone koji je podržavaju. Podsećanja radi, do juna sledeće godine, 5G mreža trebalo bi da bude potpuno funkcionalna u mnogim zemljama sveta.

Rekao je i da Apple već radi na naprednijoj ultraširokoj kameri za novi model. Otvor blende biće drugačiji, pa će fotografije pri slabom osvetljenju biti bolje, predviđa Kuo.

Osim toga, dodatni element u sočivu će smanjiti rasipanje svetlosti pri ultraširokom fotografisanju, a i autofokus biće inovacija.

Sve u svemu, očekuju nas uzbudljivi noviteti kada je iPhone 13 upitanju. Naravno da je još rano da govorimo o nekim definitivnim karakteristikama, ali ljudi kao što je Kuo retko greše u proceni.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Veliko ažuriranje za OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro donosi gomilu noviteta

Zeljka

Čistka u Twitteru – otpušteni šefovi za bezbjednost

Zeljka

Intel Arc Alchemist Xe-HPG grafička kartica sa 512 EUs nadmašuje NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti

Zeljka

Ostavite komentar