5. Septembra 2022.

Brnabić: Uvijek ćemo biti uz naš narod na KiM

Big Portal
  • Ogromno mi je zadovoljstvo i velika čast što sam na Kosmetu. Želim odavdje, sa KiM-a, da pošaljem jasnu poruku, poruku mira stabilnosti i tolerancije i poruku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da ćemo uvijek biti uz naš narod na KiM – rekla je Brnabićeva obraćajući se okupljenima u zgradi Multimedijalnog centra u Kosovskoj Mitrovici.

Brnabićeva je istakla da je ovo izuzetno težak i kompleksan trenutak, ali da je zadovoljna što je, uprkos provokacijama, sačuvan mir.

  • Interesi Srbije su mir i stabilnost – poručila je Brnabić.

Napomenula je da je država u proteklih nekoliko godina investirala na KiM više nego u posljednjih 40 godina.

  • Država je na usluzi svojim građanima i sve što smo uradili u centralnoj Srbiji, želimo da uradimo i pomognemo Srbima na KiM – rekla je Brnabić.

Dodala je da je važno što je u Kosovskoj Mitrovici napravljen centar u kojem će djeca moći da uče savremene tehnologije, jer će to, uz obezbijeđivanje mir, obezbediti prosperitet na KiM.

  • Da porodice ovdje ostanu, da ovdje vide svoju budućnost, da vide rast plata i penzija. Bićemo uz srpski narod i drago mi je što sam ovdje, u ovim teškim okolnostima – rekla je Brnabić.

Ona je poručila da je najvažnija tema, što će kaže, svuda ponavljati i od koje neće odustati – Zajednica srpskih opština.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare