Brižit Makron otvorila dušu: To što nismo istih godina zaista nije lako, ali Emanuel je moj život! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Brižit Makron otvorila dušu: To što nismo istih godina zaista nije lako, ali Emanuel je moj život!

Brižit Makron je supruga francuskog predsjednika, a njihova ljubav i činjenica da je ona od njega starija pune 24 godine, je nešto što je i dalje predmet interesovanja medija širom svijeta.

Brižit Makron je supruga francuskog predsjednika, a njihova ljubav i činjenica da je ona od njega starija pune 24 godine, je nešto što je i dalje predmet interesovanja medija širom svijeta.

Otkako je pre dve godine postao najmlađi predsednik Francuske još od Napoleona, Emanuel Makron u žiži je interesovanja javnosti, ne toliko zbog svojih političkih odluka, koliko zbog braka s 24 godine starijom Brižit Makron. Njihova veza je od samog je početka izazivala sablažnjavanje javnosti, posebno pošto se saznalo da je sve započelo još u školskim klupama gde je današnja gospođa Makron bila u ulozi učiteljice, a francuski predsednik njen učenik.

Kada je u februaru objavljena biografija ‘Madame La Presidente’, iz nje se moglo lako zaključiti kako su Makronovi pomoćnici svim silama želeli da zadrže njegovu suprugu u seni, ponajviše jer su bili svesni koliki ona ima utjecaj na njega, a pošto je većina od njih poslednjih meseci napustila svoja radna mesta, čini se da je došlo vreme da i Brižit Makron o svemu progovori.

Tako je pre neke tri nedelje odlučila da olakša svoju dušu i kaže sve što joj je napameti, a čast da nakon poduže medijske tišine dobiju ekskluzivni intervju s prvom damom Francuske, pripala je tamošnjoj radio stanici RTL. Iako se svih ovih godina, šuška se, zbog većine odluka, ali i načina ponašanja prema njemu ponašala kao majka, a ne supruga, te je njegovo ponašanje smatrala razmaženim, ovoga puta stala mu je u odbranu.

– Svi mi pravimo greške. I on je samo čovek – komentarisala je napise da je njen suprug arogantan, posebno nakon sedmomesečnih nemira i ‘žutih prsluka’ koji su tresli Francusku, ali uprkos svim problemima, bilo privatnim, bilo poslovnim, uz njega čvrsto stoji već punih 12 godina, a zbog njega je svojevremeno ostavila i svog prvog supruga, oca njeno troje dece.

– Duboko mu verujem. Tu smo jedno za drugo 24 sata na dan, izuzetno povezani…između nas ne postoje nikakve prepreke, niti išta može da stane između nas – rekla je u intervjuu Brižit Makron i dodala kako su im dve stvari veoma bitne – zajednički doručak, kada razgovaraju o danu ispred njih, kao i večera oko 11 uveče, kada prepričavaju sve što se toga dana dogodilo.

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar