17. Augusta 2021.

Britni Spirs u toplesu reaguje na glasine o operaciji grudi i trudnoći

Big Portal

Pevačica Britni Spirs ponovo je objavila fotografije u toplesu, a u podužem opisu osvrnula se na glasine da je operisala grudi i da je trudna.

“Ne, ljudi. Nisam bila na operaciji grudi i nisam trudna. Imam grudi na ovim slikama jer sam se najela”, napisala je.

Objasnila je pratiteljima zbog čega objavljuje polugole fotografije.

“Kad je ženi vruće i želi da skine sloj odeće… Ne, ne govorim u striptiz klubu ili na nastupu. Samo u praktičnoj meri, kad ste u svom automobilu i shvatite da nosite majicu dugih rukava usred leta. Neposredna reakcija svake žene koja skinula deo odeće je – osećam se bolje. Stoga i mislite da izgledate bolje”, kaže.

https://www.instagram.com/p/CSqC-gclINO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7bc624e7-cb59-49cf-8c62-7231011eed62

Imala sam milion nastupa gde sam to uradila i, na moj užas, ponekad nisam izgledala tako sjajno. Mnogo puta. Sramotno je, ali u svojoj mašti sam se osećala odlično”, objasnila je te dodala kako su je nastupi učinili previše svesnom svog tela i da to nije privlačno.

Britni je pretpostavila da će je pratioci pitati zašto baš sada pokazuje svoje telo na društvenim mrežama, pa je i za to imala spreman odgovor.

“Htela sam da vidim sebe na lakši način, golu, kakva sam i rođena. Kad ponovo pogledam fotografije koje sam objavila, suludo je. Videti sebe u najčišćem obliku dokazuje mi da bol, suze i teški tereti nisu ono što ja jesam. Ja sam žena. Lepa, osetljiva žena koja treba da pogleda sebe u svojem najčištijem obliku”, objasnila je.

Zaključila je da neće praviti fotografije u toplesu do kraja života, tvrdeći da bi joj to onda postalo dosadno.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare