Britni Spirs reagovala na film o svom životu: "Sramota me je, plakala sam dvije nedjelje" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Britni Spirs reagovala na film o svom životu: “Sramota me je, plakala sam dvije nedjelje”

Pevačica Britni Spirs je prvi put prokomentarisala dokumentarni film napravljen o njenom životu, pod nazivom “Framing Britney”.

Ona je na svom Instagram nalogu, uz pesmu “Crazy”, benda Aerosmith, napisala objavu u kojoj se osvrće na ovaj dokumentarac.

“Uvek su kružile glasine o mom životu, stalno sam posmatrana i stalno su mi sudili. Da bih sačuvala zdrav razum, svako veče plešem uz Stivena Tajlera, kako bih se osećala ljudski i živom. Celog života izložena sam nastupima pred ljudima. Ranjiva sam jer su me uvek osuđivali, vređali i sramotili, a i danas to rade”, napisala je.

Dodala je još i da svet mora da ide dalje, kao i to da su ljudi inače osetljivi i veoma krhki, a zatim se i osvrnula na dokumentarni film.

“Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam o njemu videla, sramota me je u kakvom svetlu sam prikazana. Plakala sam dve nedelje, i dalje ponekad plačem. Činim sve što mogu da zadržim sreću i ljubav, ples mi donosi radost svakog dana. Nisam tu kako bih bila savršena… savršeno je dosadno”, piše Britni Spirs.

U dokumentarcu Njujork Tajmsa, pevačica je prikazana kroz prizmu uspona i padova u odnosima sa medijima. Njeni fanovi su 2019. godine osnovali pokret “Oslobodite Britni”, u nadi da će pobediti u pravnoj bici sa svojim ocem Džejmijem Spirsom, koji ima starateljstvo nad njom i njenom imovinom.

Danas objavljeno

Bivši muž protiv Britni Spirs: Djeca ne žele da je vide, podržavam njenog oca

Vanja A

Džon Ledžend o prekidu prijateljstva s Kanjeom Vestom

Vanja A

Najupečatljiviji citati Karla Lagerfelda

Vanja A

Ostavite komentar