Britni ljuta na Kristinu Agileru: Moj slučaj joj je teška tema za razgovor - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Britni ljuta na Kristinu Agileru: Moj slučaj joj je teška tema za razgovor

Pjevačica Britni Spirs se na svom Instagramu obrušila na nekadašnju drugaricu Kristinu Agileru zato što je odbila da komentariše njen slučaj.

Naime, Britni je na svom Instagram nalogu objavila kratak video sa nedavne 22. po redu dodele latinskih Gremija i deo Agilerinog intervjua kada je odbila da komentariše slučaj svoje nekadašnje drugarice, što je Spirsovu jako povredilo.

„Volim i obožavam sve koji su me podržali… Ali odbiti da govoriš kada znaš istinu jednako je laganju. 13 godina sam bila u korumpiranom i nasilnom zakonu, ali je ljudima to teška tema za razgovor? Ja sam ta koja je to prošla! Svi koji ste me podržali i o tome javno pričali, hvala vam… Da, ja sam važna!“ napisala je Britni na Instagram priči.

Podsetimo, Britnina reakcija usledila je nakon što su novinari Agileru na crvenom tepihu uoči 22. dodele latinskih Gremija pitali da li je i dalje u kontaktu sa Britni i šta misli o njenoj situaciji. Njen menadžer ju je odmah pomerio od novinara i rekao da Kristina večeras neće odgovarati na takva pitanja, ali je pevačica dok je odlazila od kamera dobacila da je srećna zbog Britni.

Foto: Instagram/britneyspears

Ipak, čini se da je Britni zaboravila da je Agilera u pre nekoliko meseci na Tviteru objavila fotografiju iz detinjstva i situaciju u kojoj se nalazi nazvala neprihvatljivom, piše Index.hr.

Danas objavljeno

10 savjeta za buduće i sadašnje vlasnike pasa

Vanja A

U Amsterdamu pronađen slijepi putnik u prostoru za točak aviona, preživio 11-satni let

Vanja A

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Vanja A

Ostavite komentar