11. Jula 2022.

Britni: Amerika je napravila odličan posao da me ponizi

Big Portal

“Imam osjećaj da je Amerika napravila odličan posao oko toga da me ponizi”, započela je pjevačica svoju objavu, a nastavila ju je anegdotom o putu iz aviona do automobila. Naime, napisala je da je za nju bio organiziran prijevoz u automobilu za golf, i to s namjerom da bi je fotografi mogli lakše uslikati. “Ovo je Amerika”, zaključila je.

https://twitter.com/PopBase/status/1545846240952197121?s=20&t=Un-bEzgOcbNUtza5rlXfMQ

U nastavku se zapitala je li uopće “legalno snimiti toliko dokumentaraca o nekome bez odobrenja te osobe”. “Nikad nisam vidjela da je o nekome snimljeno toliko dokumentaraca. Will Smith, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez”, napisala je Britney.

“Stvarno? To je najtužnija stvar koju sam vidjela u svom životu. Ljudi ne samo da su prošli nekažnjeno zbog svega što su mi napravili, nego su me i osramotili tvrdeći da mi time pomažu”, objasnila je rekavši kako se to nikad ne bi dogodilo Willu Smithu ili Halle Barry. “Amerika… ova nacija se prema meni ponašala kao nasilnik”, zaključila je.

Podsjetimo, krajem prošle godine je nakon 13 godina okončano skrbništvo koje je kontrolisalo život američke pop zvijezde, ali i njenu imovinu vrijednu 60 miliona dolara. Skrbništvo je uspostavio i nadzirao njen otac nakon što je pretrpjela javni psihički slom i bila podvrgnuta liječenju mentalnih problema, čiji detalji nisu objavljeni.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare