Britney Spears piše knjigu o zarobljenom duhu djevojke, mnogi misle da se radi o metafori - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Britney Spears piše knjigu o zarobljenom duhu djevojke, mnogi misle da se radi o metafori

Britney Spears je na svom Instagram profilu objavila da piše knjigu o duhu ubijene djevojke “zaglavljene u limbu” zbog preživljene traume i bola, što su mnogi poistovjetili s njenom borbom za prekid starateljstva i vraćanja kontrole nad svojim životom.

Pop zvijezda je prošlog mjeseca ostvarila veliku pravnu pobjedu nakon što je sudija iz Los Angelesa suspendovao njenog oca Jamieja sa uloge staratelja koja mu je pružala kontrolu nad njenim poslovima i imovinom.

Spears je svom Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju ruke koja drži olovku koja izlazi iz jezera.

“Pišem knjigu o djevojci koja je ubijena… ali njen duh se zaglavio u limbu zbog traume i boli i ne zna kako preći u svijet koji poznaje”, napisala je Spears.

Pjevačica je dalje otkrila detalje radnje knjige: “Nakon što je tri godine bila zarobljena u limbu, ona je duh koji uspijeva preživjeti zahvaljujući svom odrazu u ogledalu! Ona nema nikoga kome može vjerovati, ali nešto se dogodi i smisli kako da pređe u svijet u kojem joj je porodica!”

“Izašavši iz limba, mora da donese odluku… pozdraviti iste ljude koji su je ubili ili stvoriti potpuno novi život!”, napisala je.

Otkrila je da djevojka uspije pronaći portal pomoću kojeg se može izvući, ali tu je stala te je je kazala da će ostaviti mašti obožavatelja ono što se dešava kad “pređe preko”.

Mnogi njeni pratitelji u komentarima su se složili da bi priča iz knjige mogla biti metafora za Britney i njenu starateljsku poziciju.

“Ovo je priča o djevojčici po imenu Britney”, piše u jednom od komentara.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

10 znakova da ste svom muškarcu centar svijeta

Vanja A

Ona sve uspije naplatiti: Pripreme za vjenčanje bogatašice Paris Hilton moći ćemo gledati uživo

Vanja A

DNK analizom otkriven praunuk poglavice Bik Koji Sjedi

Vanja A

Ostavite komentar