Britney Spears piše knjigu o zarobljenom duhu djevojke, mnogi misle da se radi o metafori - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Britney Spears piše knjigu o zarobljenom duhu djevojke, mnogi misle da se radi o metafori

Britney Spears je na svom Instagram profilu objavila da piše knjigu o duhu ubijene djevojke “zaglavljene u limbu” zbog preživljene traume i bola, što su mnogi poistovjetili s njenom borbom za prekid starateljstva i vraćanja kontrole nad svojim životom.

Pop zvijezda je prošlog mjeseca ostvarila veliku pravnu pobjedu nakon što je sudija iz Los Angelesa suspendovao njenog oca Jamieja sa uloge staratelja koja mu je pružala kontrolu nad njenim poslovima i imovinom.

Spears je svom Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju ruke koja drži olovku koja izlazi iz jezera.

“Pišem knjigu o djevojci koja je ubijena… ali njen duh se zaglavio u limbu zbog traume i boli i ne zna kako preći u svijet koji poznaje”, napisala je Spears.

Pjevačica je dalje otkrila detalje radnje knjige: “Nakon što je tri godine bila zarobljena u limbu, ona je duh koji uspijeva preživjeti zahvaljujući svom odrazu u ogledalu! Ona nema nikoga kome može vjerovati, ali nešto se dogodi i smisli kako da pređe u svijet u kojem joj je porodica!”

“Izašavši iz limba, mora da donese odluku… pozdraviti iste ljude koji su je ubili ili stvoriti potpuno novi život!”, napisala je.

Otkrila je da djevojka uspije pronaći portal pomoću kojeg se može izvući, ali tu je stala te je je kazala da će ostaviti mašti obožavatelja ono što se dešava kad “pređe preko”.

Mnogi njeni pratitelji u komentarima su se složili da bi priča iz knjige mogla biti metafora za Britney i njenu starateljsku poziciju.

“Ovo je priča o djevojčici po imenu Britney”, piše u jednom od komentara.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Svi znamo kako je završila, ali kakvu je gitaru imala Marija Antoaneta…

Vanja A

Ostavite komentar