Britney Spears možda nikada više neće nastupati - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Britney Spears možda nikada više neće nastupati

Britney Spears nedavno je izašla iz psihijatrijske ustanove u kojoj je provela mjesec dana, a gdje se se sama prijavila jer se teško nosila s bolešću oca Jamie Spears.

On je pre nekoliko meseci imao rupturu debelog creva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije, a upravo je on taj koji s timom lekara i advokata brine o pevačici. To je tako od 2007. godine kad je američka pevačica imala javni nervni slom i završila u bolnici.

U poslednje vrijeme šuškalo se kako će se Britney zbog novonastale porodične situacije povući u penziju i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere, a glasine je potvrdio njen dugogodišnji menadžer Larry Rudolph.

“Britney se ne oseća dobro ni psihički ni fizički i nije u stanju da održava koncerte. Prošle godine kad je planirala turneju zvala me skoro svaki dan. Bila je uzbuđena. No, nije me nazvala već mesecima. Jasno je da ne želi da nastupa. Iz svega što sam čuo, kristalno mi je jasno kako neće nastupati u bližoj budućnosti. Moguće i nikad više,” potvrdio je Larry.

Pevačica je nedavno izjavila da ju je otac terao da koristi lekove, a potom ju je stavio u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje. Iako je Britni na sudu rekla sudiji da ju je otac pre mesec dana naterao da ide u ustanovu za metalno zdravlje, njena majka Lynn negirala je navode.

Danas objavljeno

Bizaran trend: Sirovo i pokvareno meso je nova droga mladih

Zeljka

Austrija: “Zeleni pasoš” biće digitalni i analogni

Zeljka

Beni je serijski ubica kog niste očekivali

Zeljka

Ostavite komentar