12. Aprila 2022.

Britney Spears (40) je slobodna i trudna: Treće dijete na putu

Big Portal

Britney, koja ima sinove Jaydena (15) i Seana (16) s bivšim suprugom Kevinom Federlineom , objasnila je da je “toliko smršala” prije nego što su otišli u Miami, a Sam joj je u šali rekao da je “trudna hranom” prije nego što je dobila pozitivan test na trudnoću.

– Očito neću toliko izlaziti da paparazzi zarađuju novac snimajući mene, kao što su nažalost već radili. Teško je jer kad sam ranije bila trudna imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, a neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome to svaki dan. Hvala Bogu da tu bol ne moramo držati kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Širimo puno radosti i ljubavi – napisala je Britney.

https://www.instagram.com/p/CcONvpGOelB/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsjetimo, Britney je u novembru prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj skrbništva koje je njen otac i cijeli tim imao. Tada je kazala kako napokon može odlučivati o svojem tijelu i imovini, tako da ako odluči imati još jedno dijete to će i moći. Dodajmo još da je u nekoliko navrata istaknula da bi jako voljela imati još jednu bebu što do sada nije mogla, jer joj njeni skrbnici nisu dopuštali.

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare