Britanski tabloidi udarili na brak Novaka i Jelene! - BIGportal.ba
Ex Yu

Britanski tabloidi udarili na brak Novaka i Jelene!

Britanski list “San” nadugačko o navodnim problemima u braku prvog reketa svijeta.

Britanski list “San” nadugačko o navodnim problemima u braku prvog reketa svijeta.

Tabloid ispleo mrežu zavere oko braka Novaka i Jelene Đoković! Britanski “San” objavio je bombastičan tekst o “problemima” u braku prvog reketa sveta.

“Možda je pobedio na Vimbldonu, ali fanovi brinu da je izgubio svoju najveću podršku – ženu! Lepa Jelena nije prisustvovala nijednom Novakovom meču, što je podgrejalo tračeve o braku koji navodno nije u dobrom stanju,” navodi list, koji kao izvor “tračeva” citira sopstveni raniji članak.

“Peta godišnjica braka, 10. jula, nije obeležena javno, za razliku od četvrte kada je Jelena objavila dirljivu poruku Novaku za godišnjicu. Ranije je on javno govorio o svojoj supruzi, svojoj ‘srodnoj duši koja ga je naučila o važnosti ljubavi’, a sada tvrdi da nije došla jer je njihova kćerka Tara previše mala da bi prisustvovala mečevima, dok je mali Stefan bio u loži,” piše list.

“San”, zapravo, nema nikakav podatak koji bi ukazao na to da nešto nije u redu u odnosu najboljeg tenisera sveta i supruge sa kojom je u vezi od tinejdžerskih dana. “San” podseća na jul 2017, kada je Džon Mekinro skandalozno poredio Novaka sa osramoćenim golf igračem Tajgerom Vudsom. “San” navodi i spisak poznatih dama sa kojima je Novak navodno “viđen”, iako dodaje da je svaka od njih demantovala da između njih postoji išta osim prijateljstva, ili čak samo poznanstva.

Za kraj, “San” ipak prestaje da se bavi tračevima starim po više godina i “primećuje” da Novak i Jelena uživaju na odmoru u Hrvatskoj.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar