Britanski "Daily Mail" piše o Tanji Savić i njenoj borbi za starateljstvo: Muž ne dozvoljava da vidi djecu - BIGportal.ba
Ex Yu

Britanski “Daily Mail” piše o Tanji Savić i njenoj borbi za starateljstvo: Muž ne dozvoljava da vidi djecu

Odnos pevačice Tanja Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića se našao na jednom od najpoznatijih britanskih portala

Odnos pevačice Tanja Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića se našao na jednom od najpoznatijih britanskih portala, “Daily Mail”. Oni su preneli vest da je Tanjin muž odveo decu u Australiju.

Vest o Tanji Savić i priči da je njen muž odveo decu u Australiju objavljena je pod naslovom “Muž srpske pop zvezde negira tvrdnje o internacionalnoj borbi za starateljstvo nakon što je njena dva sina odveo sa sobom na Gould Koust zbog čega je nemoguće da ih majka vidi”.

“Daily Mail” u tekstu piše da Dušan negira tvrdnje da se između njega i Tanje vodi borba za starateljstvo nad sinovima, kao i da se on vratio sa svojim sedmogodišnjim i devetogodišnjim sinom u svoj rodni Gould Koust u Kvinslendu kada su polako počele da se uvode ograničenja za putovanja zbog korona virusa.
– Nismo u borbi za starateljstvo. Spekuliše se o mnogim stvarima i skandalima – rekao je Dušan za “Daily Mail”.
Tanja se 2004. godine “katapultirala među zvezde” posle učešća u Zvezdama Granda. Posle sedam godina se udala za Jovančevića. Sa sinovima se čuje dva puta dnevno otkako su u Australiji, piše britanski portal.
Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Vanja A

Isplivala fotka Dare Bubamare bez fotošopa

Vanja A

Preminuo klavijaturista grupe “Kerber”

Vanja A

Ostavite komentar