6. Augusta 2020.

Britanka stala u odbranu Đokovića: Novak je radio ISPRAVNU stvar

Big Portal

Pandemija korona virusa se dovoljno smiruje da postaje izvesno da će se US open ove godine održati u Njujorku. Ipak, svi i dalje pamtimo reakcije svetske javnosti na širenje kovida-19 na turnirima Adrija tura u organizaciji Novaka Đokovića.

Tada su se svi svetski mediji obrušili na najboljeg tenisera sveta, ali sada je jedna Britanka jasno stala uz Srbina!

Anabel Kroft, nekada najbolja teniserka Velike Britanije i stručni konsultant na tamošnjim televizijama, komentarisala je sve što je Đoković radio ovog leta na organizaciji Adrija tura, a tom prilikom je i žestoko kritikovala Nika Kirjosa, nazvavši ga zlikovcem.

Ona je rekla da je Kirjos zauzeo poziciju moraliste.

“Jako često ga možemo čuti, a ja bih rekla da je on nestvarno bezobrazan i zloban prema određenom broju svojih kolega. On je redovno napadao Đokovića i Tima, a nedavno sam videla da je Bornu Ćorića nazvao maloumnim i najdosadnijim igračem za gledanje”, rekla je Kroft za “talkSPORT”.

Kroft se tu nije zaustavila.

“On je veoma razgovetan i to što radi privlači mnogo pažnje. On je sebe, na neki način, pretvorio u lošeg momka, u zlikovca, a sada pokušava da bude moralno iznad svih… Moram da kažem da posle svega što je uradio ja sigurno neću biti ta koja će poštovati to što sada radi”, dodala je Kroft.

Ona je Kirjosa obeležila i kao lošu osobu.

IZVOR: GULIVER, CLIVE BRUNSKILL/GETTY IMAGES NORTH AMERICA

“Na kraju krajeva ja njega ne poštujem kao ljudsko biće zbog toga kako se ponaša na terenu, tako da mi je teško da ga slušam kako priča o tome o čemu je pričao.”

Britanka je potom govorila o Adrija turu, Novaku Đokoviću i čitavoj situaciji koja je nastala sa zaražavenjem tenisera.

“Verujem da je (Novak, prim. aut.) pokušavao da uradi ispravnu stvar. Želeo je da vrati tenis pred publiku i tada u Srbiji nije bilo mnogo slučajeva (zaraženih), ali mislim da se na društvenim mrežama moglo videti kako oni plešu u klubovima, skidaju majice i grle se, kao što su se naravno grlili i na terenu. Stvari su zbog toga postale loše, neki igrači su bili pozitivni, kao i on, uz svoju ženu”, rekla je Kroft i potom zaključila:

“Ali, ja verujem da je imao dobru nameru. Vlada Srbije mu je rekla da je okej da organizuje turnir, a on je malo prenaglio i to je sve loše uticalo na njegov imidž”.

mondo.rs/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare