Brena poslije 33 godine otkrila nikad ispričanu priču o Nikoli Simiću - BIGportal.ba
Ex Yu

Brena poslije 33 godine otkrila nikad ispričanu priču o Nikoli Simiću

Nikola je pjevačicu tada naučio nešto što njoj koristi i 33 godine poslije, u karijeri i svim životnim momentima kada je potrebno

Lepa Brena (59) se prisetila dana kada je sa čuvenim Nikolom Simićem imala priliku da snima i radi na filmu “Hajde da se volimo”, 1987. godine.

Međutim, niko nije znao da je Nikola pevačicu tada naučio nešto što njoj koristi i 33 godine posle, u karijeri i svim životnim momentima kada je potrebno.

– Ja sam naučila kako da se odmorim za petnaest minuta. Treba mi apsolutni mir, tišina, žmurim, kao da meditiram. Sve oko mene je isključeno. Da nema elektromagnetnih zračenja, jer to sve utiče na nas. Izolujem se. Isključim mozak. Legnem i ne razmišljam. Mislim moje bacim. Prvi ko me je uveo u priču meditacije bio je pokojni Nikola Simić kada samo snimali film ”Hajde da se volimo” – kaže Brena.

– I dok su svi na pauzama izlazili da puše i piju, Nikola Simić je sedeo u joga pozi i ćutao. I kad sve to završi, on kreće posle toga smiren. Pitam ga: Nikola, šta ste radili? Kaže: Ja meditiram! I ja se pitam, šta je to meditacija? To je bila 87′ godina. Mislima sam da to pripada svetskoj klasi, da to nije za običnog čoveka. Pitala sam ga šta i kako, i on mi je to objasnio – kazala je pevačica.

Podsetimo, Nikola Simić preminuo je 9. novembra 2014. godine. Nikola je bio pozorišni, televizijski i filmski glumac.

Foto: I. Marinković/P.Mitić

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar