Brena otkrila šta joj je najviše fali u životu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Brena otkrila šta joj je najviše fali u životu!

Pjevači su konačno dočekali da se poslije godinu i po vrate na scenu i nastave druženje sa publikom. Svi su spremni za nove radne pobjede, nakon prinudnog odmora koji su imali zbog pandemije Corona virusa, a među njima je i pjevačica Lepa Brena, koja jedva čeka da stane ispred publike.

Iako, kao neko ko ima različita interesovanja pa samim tim i biznise nije bila finansijski ugrožena, pjevačica kaže da će mnoge njene kolege Coronu zapamtiti po teškom periodu, ne samo zdravstveno i psihički, već i ekonomski.

– Mislim da je muzička industrija, sportska i mala privreda katastrofalno oštećena i da će biti potrebno mnogo vremena da se oporavimo. Ali nekako svi smo navikli da padamo i ustajemo. Svi jedva čekamo da nastavimo sa koncertima. Fali mi publika, jer mi ona daje tu ljubav i energiju, a bez te energije je teško i komplikovano živite kada radite neki posao četrdeset godina koji se u roku od dvadesetčetiri sata prekine – priznaje Brena koja u jednom trenutku da bi razgalila publiku sa kojom nije mogla uživo da se druži organizovala online koncert putem društvenih mreža.

Ona sada prvi put otkriva da joj je u tim momentima bilo jako teško, iako se to nije vidjelo na snimcima koji su bili izuzetno gledani. Ona otkriva i da tokom pandemije nije pjevala sebi za dušu, te da su jedini momenti kada je pustila glas bili upravo ti na Instagramu.

– Nisam pejvala kod kuće, ne mogu sama sebi da pjevam. Pjevala sam samo za publiku preko Instagrama još na početku, ali to je bilo veoma emotivno i bolno iskustvo. Pjevate, a tada vas mnogi tekstovi i riječi, koji na koncertu nisu bili za mene toliko bolni, sada dotiču drugačije. Nekako sam te riječi drugačije doživjela i pretakala u neki novi osjećaj, osjetila baš jednu duševnu bol i tugu – kaže Brena i priznaje.– Jedva sam to snimila. Ipak je mnogo ljepši osjećaj kada pjevate publici i obraćate se ljudima direktno. To je nešto što ne može da se kupi, već je sastavni dio naše profesije.

Brenine pjesme se istim žarom na Youtubeu slušaju kao i prije više decenija kada su bile predstavljene javnosti. Njeni hitovi su aktuelni i među mladim generacijama, koje u trenutku nastajanja tih pjesama nisu bile ni rođene. Ipak, pjevačica misli da je uvijek bolje publici ponuditi nešto novo.

– Sve ono što sam prošla ne bih pravila u obliku remakea. Radila bih nešto novo i drugačije. Sve što je novo i drugačije, pogotovo za nas koji smo veterani u muzici i ovom poslu, uvijek je novo drugačije i inspirativnije. Vidim da i publika voli kada je nešto novo. Nadam se da će ova situacija da prođe, te da ću moći sa ljubavlju i pažnjom da se posvetim poslu i nečemu novom u show biznisu, ali i u pjevačkom poslu.

Izvor: srbijadanas.com

Danas objavljeno

Dizajnerka optužila Natašu Bekvalac i Rastu za plagijat!

Zeljka

Sa ukusom ili ne? Iva Štrljić u najprovokativnijem izdanju do sada

Zeljka

Fotografija sa svadbe Mate Rimca: Bajaga i žuta Nevera

Zeljka

Ostavite komentar