Brena, Mirjana i Miroslav oči u oči na suđenju za dokazivanje očinstva! - BIGportal.ba
Ex Yu

Brena, Mirjana i Miroslav oči u oči na suđenju za dokazivanje očinstva!

Lepa Brena i Mirjana Antonović su se srele oči u oči sa Miroslavom Ilićem, a sada su progovorile o susretu sa njim, a Brena je u svađi sa Miroslavom više od 20 godina.

“Svi detalji sa suđenja se ne mogu iznositi. Suđenje još nije završeno tako da ne može da pričamo o tome”, rekao je Mirjanin advokat.

Mirjana, kako ste se osećali kada ste videli Miroslava posle toliko vremena?

Ona nije rekla ništa, ali je kroz šalu je tresla ruke kao da je “uplašena” i dodala da su ona i Miroslav jedno drugome dobacili nešto.

Nakon toga je Lepa Brena je dala izjavu.

“Ja komuniciram sa svima, ja nikakav nemam problem, ni sa Miroslavom. Komunicirali smo preko sudije, striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost. Daj Bože da se sve ovo brzo završi. Nadam se da ćemo mi doći u taj 21. vek kada će se preko DNK analize utvrditi ko je kome majka i otac, a ko ne”, rekla je Brena.

Miroslav Ilić izašao je iz Palate pravde posle skoro šest sati koliko je proveo u zgradi suda zbog suđenja sa Mirjanom Antonović oko dokazivanja očinstva Devina Antonovića.

Advokat Vilijam B. Paspalovski nije dozvolio da pevaču da daje izjave za medije. Na pitanje kako je prošlo suđenje, rekao je da je zdravstveno dobro i da je od pola 10 u sudu. Pevač je bio raspoložen i podigao je palac gore u znak pozdrava.

Miroslav Ilić
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ

Više puta je ponovio da se dobro oseća, a na pitanje da li to znači da je suđenje dobro prošlo advokatica je rekla da mu ona ne dozvoljava da komentariše.

Posle skoro šest sati, napravljena je pauza, posle će nastaviti suđenje iskazom Merse Miljković, pevačice iz Zagreba. Svi učesnici su napustili zgradu Palate pravde i ne zna se kada će se nastaviti sa davaljem iskaza svedoka.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar