BRENA I SAŠA PRODALI "GRAND" ZA 30 MILIONA Folkerka oplela: "Nisu me ni pozvali na žurku! - BIGportal.ba
Ex Yu

BRENA I SAŠA PRODALI “GRAND” ZA 30 MILIONA Folkerka oplela: “Nisu me ni pozvali na žurku!

Lepa Lukić ne krije da je bila iznenađena kada je saznala da su njeni estradni prijatelji Lepa Brena i Saša Popović prodali “Grand produkciju” za 30 miliona evra, a da je nisi ni obavestili o tome, niti pozvali na gala slavlje organizovano nedavno tim povodom.

Na žurki je bilo dosta estradnih zvezda, ali Lepa je izostala, pa sada za Srpski telegraf otkrila i šta je pravi razlog.

– Ja nisam čula da su ga prodali – bila je izenađena, a onda je imala jasnu poruku za Brenu i Sašu:

– Ne znam ja da su prodali “Grand”! Nisam ništa čula o tome. Da sam čula, verovatno bih čestitala. Sad sam čula od vas. Ko je kupio? Je l’ mene neko zvao? Nije! Šta imam da im čestitam kad me nisu zvali. Pa je l’ tako?

Kraljica narodne muzike otkrila je da uprkos tome što je vakcinisama još ne planira da počne sa nastupima poput većine kolega.

– Pa neka su drugi krenuli, ja neću. Ne moram da pevam. Imam primanja. Imam i ovu normalnu penziju veliku pošto sam dobila s velikom osnovicom status istaknutog estradnog umetnika, dobila sam i nacionalnu penziju. Plus imam velika primanja i iz Kanade, pa mi nije nužno da pevam iako ja volim da pevam. Još ne mogu da idem u Kanadu jer tamo nije dobro. Ja sam primila kinesku vakcinu, a oni nju ne priznaju – zaključila je Lepa.

Danas objavljeno

Ženi se Sloba Radanović!

Vanja A

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Ostavite komentar