Bregar pred Ruse: Ispunili smo cilj - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Bregar pred Ruse: Ispunili smo cilj

Znamo da nas čeka teška utakmica i moramo da napravimo još manje grešaka u napadu u odnosu na Poljsku, izjavio je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar.

Srbija je već ostvarila plasman u narednu rundu takmičenja, ali bitan je svaki bod koji se prenosi, pa će izabranice Uroša Bregara nastojati da se pokažu u najboljem svetlu u utakmici protiv vicešampiona Olimpijskih igara u Tokiju.

Mislim da smo obavili dobar posao i ispunili ciljeve koje smo zacrtali. Predstoji nam utakmica sa Rusijom, znamo da čitava prva postava igra za CSKA iz Moskve, učesnika Lige šampiona“, rekao je Bregar za sajt RSS.

Istina je da ne igraju dve najbolje ruske igračice Darija Dimitrijeva i Ana Vjahirjeva, ali Rusija ima veliku bazu mladih i dobrih igračica i ako neka nedostaje, dolazi druga. Smatram da je to ozbiljna reprezentacija. Jesu se podmladili, ali ipak prva postava igra u CSKA i čeka nas jedan težak meč“, ističe Bregar.

Posle utakmice sa Rušijom, sledi selidba u Granoljers i nastavak takmičenja gde se grupa B ukrštate sa selecijama iz grupe A, u kojoj se nalaze olimpijski šampion Francuska, Crna Gora, Angola i Slovenija.

“Tamo je najbolja selekcija Francuska i ona uvek ide na medalju, odnosno na zlato. Tu je i selekcija Slovenije. Juče je Crna Gora pobedila Angolu, tako da mislim da će u narednu fazu ići Francuska, Crna Gora i Slovenija. Svi protivnici su nam poznati i mislim da su pred nama četiri teška meča“, zaključio je selektor Bregar.

Srbija preostalu utakmicu u grupi B protiv Rusije igra sutra od 20:30 sati, koja takođe dosadašnjem toku takmičenja na Svetskom prvenstvu ima dve pobede.

Nakon prve faze takmičenja po grupama, tri najbolje plasirane ekipe iz svake grupe će oformiti nove četiri grupe od po šest reprezentacija.

B92.

Danas objavljeno

Australijanac izbacio Anduhara, Švjontek lako, Siner se mučio

Zeljka

Tadić: Biram Vlahovića pre Halanda; sa Mitrovićem i zatvorenih očiju

Zeljka

Ko je hit AO? Nema sponzora i želi da smeni Đokovića

Zeljka

Ostavite komentar