22. Jula 2019.

Bredli Kuper konačno u njenom zagrljaju!

Big Portal

I dok se ime Bredlija Kupera već nedeljama provlači kroz svjetsku štmapu, on pokušava da svoju privatnost maksimalno sačuva od očiju javnosti i radi ono u čemu najviše uživa, i što mu najviše prija, a to je da bude otac.

Bredli i lepa manekenka Irina Šajk, nakon svih trzavica u braku, konačno su se dogovrili da će sa njihovm naslednicom Leom De Sejn Šajk Kuper provoditi jednaku količinu vremena, piše američka štampa.

I nakon što je preslatka devojčica provela nekoliko dana sa mamom, došlo je vreme i za provod sa tatom.

https://www.instagram.com/p/B0MrVz5HR21/?utm_source=ig_web_copy_link

A kako očevi i te kako znaju da ugode svojim mezimicama, Lea je  sigurno uživala u brojnim sadržajima.

https://www.instagram.com/p/B0M1_o8IAzL/?utm_source=ig_web_copy_link

Bredli i Lea su uslikani kako napuštaju devojčicin dom u kojem živi sa svojom mamom, a sudeći po garderobi i koferu koji glumac nosi, reklo bi da se da će njih dvoje imati nekoliko dana da uživaju jedno u drugom.

https://www.instagram.com/p/B0MuXYPHPaP/?utm_source=ig_web_copy_link

Podsećamo, Bredli i Irina su nakon stavljanja tačke na svoj brak, konačno uspeli da se dogovore oko starateljstva nad njihovom ćerkicom, iako je jedan od najvećih problema bio gde će devojčica živeti. Naime, nakon rastanka slavnog para, Irina se preselila u Njujork, dok je Bredli živeo u Los Anđelesu. Ipak, kako to obično biva, tata Bredli je spakovao kofere i preselio se Njujork kako bi češće bio sa svojom mezimicom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare