Bred Pit zbog jedne stvari dao veliku sumu za imanje, pa shvatio da je prevaren - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit zbog jedne stvari dao veliku sumu za imanje, pa shvatio da je prevaren

Glumac je uložio čitavo bogatstvo u ovo, a onda se razočarao.

Glumac Bred Pit je u intervjuu koji je nedavno dao, govorio o mnogim stvarima iz svog privatnog života, a između ostalog i o kupovini imanja u Francuskoj, koje je kupio 2008. godine, zajedno sa svojom tadašnjom partnerkom Anđelinom Džoli.

Kako je ispričao, on je tada naseo na priču čoveka od kog je kupio imanje, a koji je tvrdio kako je tu zakopano srednjovekovno blago koje treba iskopati, te da zbog toga imanje vredi više od 60 miliona dolara.

“Bio sam opsednut tom pričom. Tokom cele jedne godine bilo je to sve o čemu sam mogao da razmišljam. Osećao sam neverovatno uzbuđenje zbog cele priče”, rekao je glumac za GQ i istakao da je čak nabavio i rudarsku opremu kako bi počeo sa iskopavanjem blaga.

“Možda to ima neke veze s tim gde sam odrastao. Uvek se pričalo o skrivenom zlatu zakopanom u planinama Ozark i te priče su me fascinirale… Dobro, lov je bio uzbudljiv”, dodao je Pit.

Inače, dvorac Château Miraval koji su Bred i Anđelina kupili smešten je uz drevni rimski trgovački put, imanje je veliko, a na njemu se nalazi niz građevina, uključujući kapelu iz 13. veka u kojoj se glumački par i venčao.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Dvogodišnjakinja u Turskoj ugrizla zmiju

Vanja A

Ris Viderspun miješaju sa kćerkom: Kao blizankinje

Vanja A

Pogledajte kako Dubai “nestaje” u pješčanoj oluji

Vanja A

Ostavite komentar