Bred Pit zaštitno lice italijanskog modnog brenda Brioni - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit zaštitno lice italijanskog modnog brenda Brioni

Bred Pit postao je zaštitno lice jednog od najpoznatijih brendova ekskluzivne muške odjeće, a kako je najavljeno on će se oprobati i u dizajniranju.

Bredu Pitu, koji je ranije bio angažovan za promociju parfema Šanel No. 5, izgleda da je ovo prvi put da učestvuje u modnoj industriji. Osim predstavljanja muških odjela i smokinga italijanskog brenda Brioni, koji je već godinama cijenjen u svijetu muške mode i čija se odjela nalaze u kategoriji najskupljih, Pit će se oprobati i u dizajniranju.

Iz kompanije Brioni su izdali saopštenje da će “Bred Pit potpisati liniju ekskluzivnih proizvoda, koja će uključivati ograničenu seriju odjela i smokinga koji se rade po mjeri kupca”, prenio je portal Klix.ba.

Glumac je već nosio Brioni odjelo na crvenom tepihu, na nedavno održanoj dodjeli nagrada Zlatni globus, gdje je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu “Bilo jednom u Holivudu”.

Slične smokinge je nosio na filmskom festivalu u Kanu, kao i na festivalu u Veneciji prošle godine.

Tokom godina, mnoge poznate ličnosti bile su brend ambasadori odjela Brioni, kao što su Pirs Brosnan, Entoni Hopkins i Samjuel L. Džekson.

Izvor: Tanjug

Danas objavljeno

U kojim godinama je prevara najčešća

V.R.

Rajan Gosling u ulozi Kena u filmu o Barbi?

V.R.

Bujna griva ili sjajna glava – šta žene više vole

V.R.

Ostavite komentar