Bred Pit u tajnoj vezi sa poznatom švedskom pjevačicom? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit u tajnoj vezi sa poznatom švedskom pjevačicom?

Holivudski glumac Bred Pit (58) navodno je u vezi sa švedskom pjevačicom Like Li (35), autorkom velikog hita “I Follow Rivers”.

Sve više se šuška o navodnoj, “tajnoj vezi”, Breda i pjevačice, uprkos tome što par nikada nije fotografisan zajedno. Spekulacije su pojačane popularnom Instagram stranicom za tračeve “Deukmoi”, koja je tvrdila da su njih dvoje “samo prijatelji”.

Međutim, izvor za “The Sun” povezao je par i tvrdi da Like živi tri minuta vožnje od Breda, što čini ovu tajnu romansu jednostavnijom za sakrivanje.

Navodno je njihova veza započela sredinom 2021. godine. Međutim, Bred je i ranije bio povezivan sa drugim poznatim, ili nepoznatim ženama.

Još od kada se rastao od Anđeline Džoli, mediji su ga povezivali sa Neri Oksman i Nikol Poturalski.

Iako razveden od Anđeline Džoli, a brak je pukao još 2016. godine, Bred je i dalje u sudskim sporovima sa bivšom suprugom oko starateljstva nad petoro zajedničke djece.

Like Li najpoznatija je po svom velikom hitu “I Follow Rivers”, a imala je i nekoliko kolaboracija sa velikim holivudskim muzičkim zvijezdama, uključujući i producenta Marka Ronsona, koji je takođe radio sa Majli Sajrus i Lejdi Gagom.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Preminuo glumac Rej Liota

M.

Frizura kao kod Heder Loklir iz najboljih dana – kosa bujna kao osamdesetih

Zeljka

Kako da se na prirodne načine zaštitite od komaraca

Zeljka

Ostavite komentar