Bred Pit u depresiji, po 15 sati ne izlazi iz studija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit u depresiji, po 15 sati ne izlazi iz studija

Bred Pit je ove subote debitovao kao kipar na grupnoj izložbi u Muzeju umetnosti Sara Hilden u finskom Tampereu.

Radovi poznatog glumca pojavljuju se zajedno s keramikom muzičara Nika Kejva i radovima umetnika Tomasa Houseaga povodom izložbe “Mi (“We”), koja će biti otvorena do 15. januara 2023. godine.

Pitovih devet radova u sklopu izložbe uključuju veliki gipsani panel koji predstavlja pucnjavu, kao i niz silikonskih skulptura u obliku kuće, od kojih je svaka pogođena mecima različitog kalibra.

“Ovde se radi o samorefleksiji. Radi se o tome gde sam pogrešio u svojim vezama, gde sam saučesnik”, rekao je Pit na otvaranju.

“Za mene, ovo je proizašlo iz onog što nazivam radikalnom inventurom sebe, postajem stvarno brutalno iskren prema sebi i uzimam u obzir one koje sam možda povredio te trenutke u kojima sam pogrešio”, objasnio je 58-godišnji glumac.

Glumac se navodno okušao u lončarstvu nakon razvoda od Anđeline Džoli, provodeći i do 15 sati dnevno u Houseagovom studiju u Los Anđelesu još 2017. godine. Za GQ je u avgustu rekao da svoje bavljenje keramikom ne smatra umetnošću, već kao “samačku, vrlo tihu i taktilnu vrstu sporta”.

Danas objavljeno

Dva nova minerala otkrivena na meteoritu koji je pao na tlo Somalije

Zeljka

Šeik se smiješio brazilskoj navijačici, supruga ga “strijeljala” pogledom: “Neće se smijati kod kuće”

Zeljka

Najplaćeniji jutjuber najavio kandidaturu za predsjednika: “Dijeliću milione ljudima”

Zeljka

Ostavite komentar