Bred Pit ponovo ne može da viđa djecu! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Bred Pit ponovo ne može da viđa djecu!

Na zahtjev Anđeline Džoli, presuda o zajedničkom starateljstvu nad djecom je ukinuta, te Bred Pit ponovo nije u mogućnosti da ih viđa.

Glumci Bred Pit (57) i Anđelina Džoli (45) podneli su zahtev za razvod braka 2016. godine, ali uprkos tome što i zakonski više nisu zajedno, još uvek se sude jer ne mogu da dođu do dogovora u vezi starateljstva nad decom.

Na kraju poslednjeg suđenja dodeljeno im je zajedničko starateljsvo, a Džolijeva je odmah predala dokumentaciju sudu u svrhu smene sudije. Tvrdila je da je njegova odluka nepravedna i da je odbio da sasluša maloletnu decu i njihove želje u vezi sa starateljstvom.

Tročlana komisija složila se s Anđelinom i prošle nedelje diskvalifikovala sudiju Oderkirka. Navedeno je da je kršio “svoje etičke obaveze”.

Navodno, Oderkirk je prekršio dužnosti kao privremeni sudija i nije otkrio da je poslovno povezan s Pitovim advokatima, a to je moglo da utiče na njegovu odluku.

– Činjenice se nisu promenile. Postoji puno dokaza koji pokazuju kako je ovo najbolje za decu. Nastavićemo da radimo ono što je u skladu s time – rekao je Pitov potparol.

Bred Pit
FOTO: PROFIMEDIA

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela i vest da je najstariji Anđelinin i Bredom sin zapravo ukraden svojoj biloškoj porodici kada ga je glumica usvojila 2000. godine.

Pažnja medija je takođe na njihovoj nastarijoj biološkoj ćerki Šajlo, koja želi da promeni pol i koju roditelji već zovu Džon.

Anđelina Džoli
FOTO: PROFIMEDIA

(Kurir.rs/theguardian)

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar